Сглобяема къща в гората

Този прекрасен малък дом е създаден в хармония със заобикалящата го гора. Построена предимно от дървен материал, тази сглобяема къща е уютно място за отдих за тези, които искат връзка с природата, но също така искат луксозна среда и защита добра защита от топло и студено.

С площ от само 82 квадратни метра, компактната къща е резултат от внимателно планиране, поради ограниченията от малкия парцел земя. Къщата е разположена в края на горския пейзаж с цел да се намали човешкия отпечатък върху околната среда.

Остъкленият покрив и ъгловите странични стени придават на дома различен външен вид, но намалят вътрешното пространство. За да се направи компактния дом възможно най-просторен, стените са облицовани с необработен дървен материал, който отразява естествената светлина, която навлиза през големите прозорци. Гигантската стъклена фасада изтегля гледката навън от всяка стая на къщата, с изключение на банята.

Главният вход на къщата се отваря до фоайе с двойна височина, холната част се пада отляво, а отворената трапезария и кухнята отдясно. Баня и сауна са закътани в задната част на къщата, а двете спални са разположени на горния етаж.